Vi har en oppriktig lidenskap for publisering av turistinformasjon på print og web

 

Visit Hvaler skal sammen med Hva skjer i Frdrikstad, Fredrikstadguide, Østfoldguide, Hvaskjeriøstfold, Vestfoldguide, og Oslo Tourist Guide samt magasinene i print: Vestfold Ferie- og Hyttemagasin og Østfold Ferie og Hyttemagasin ønsker ressurser som kan styrke oss som organisasjon og bidra til at vi er robuste nok til fremtidens mediehverdag. Vi er åpen for å samarbeide med alle gode krefter, så har du ett bankende hjerte for å bli med på noe nytt og spennende, så vennligst henvend deg til oss.

 
 

Åpne posisjoner hos oss


Salg av opplevelser i Oslofjord- regionen

JOBBTILBUD: SELG OPPLEVELSER FRA VESTFOLD OG OSLOFJORDEN

Kurs og konferanse - Hotellrom og overnatting - Grupper - Events - Skjærgårdsopplevelser – Charter – Fisketurer – Firmafester – Billetter til show og arrangementer

I forbindelse med at vi er i startfasen med å bygge opp destinasjonsselskapet Visit Hvaler, så ønsker vi å tilknytte oss gode ressurser som kan bli en del av vår lille organisasjon.
Her er det et enormt potensial, både nasjonalt og internasjonalt. Svært gode betingelser og fri rolle til de som leverer. Bosted spiller ingen rolle for oss, men kanskje enklest for deg om det er et sted ved Oslofjorden.
Føler du at du kan bidra, så ønsker vi å høre fra deg snarest.
LES MER HER: http://www.vestfoldguide.no/jobbtilbud-fra-vestfoldguide

Gode forutsetninger

 • Selv i dag med all digital teknologi er "ansiktstid" ute hos kunder viktigere enn noen gang.tidligere -  vi er ute etter ressurser som forstår hvorfor.
 • Glad i mennesker og flink til å tilpasse seg ulike miljø og mennesker.
 • Liker arbeid som medfører forhandlinger, planlegging, og en del reisevirksomhet.
 • God på logistikk, eller er en løsningsorientert person som liker arbeid hvor det er stort "puslespill som skal gå opp".
 • Rollene og arbeidstimer hos Visit Hvaler er frie, derfor er god selvdisiplin helt avgjørende for å lykkes, det samme med at man er "selvgående".

Ansvarlig sosiale medier og kulturkalender

Vi trenger en engasjert person som er erfaren med spesielt Facebook, Instagram og Twitter, og som også er nysgjerrige på nye digitale kommunikasjonskanaler. Den største delene av arbeidet som skal utføres vil bestå i og hente informasjon om

Dette ser vi etter

 • En person som følger med på kulturlivet og er flink til å presentere de ulike arrangementene visuelt med innhold på web
 • Tålmodighet til å gjøre mye "usynlig arbeid".
 • Kommunikasjon over sosiale medier er "ferskvare", det kan bety at noen få arbeidstimer i helgene er nødvendig.
 • Ser hva som fungerer og ikke, både hva gjelder kommunikasjon og på valg av bilder og film.

Salgskonsulent

Vi har behov for flere personer som kan ta på seg små og store salgsoppdrag i hele Oslofjordregionen. Stillingen som salgskonsulent hos Visit Hvaler fordrer at salgskonsulenten er selvstendig og dyktig til å kommunisere med forskjellig type mennesker. Lønnen er kun provisjonsbasert, så det er helt avgjørende at man ser den lønnsgodtgjørelse som mulighet til store inntekter, i stedet for å fokuserer på at provisjon er en usikker  inntektskilde. Produktetene som selges er gode og det er derfor stort potensial til høy inntekt. 

Essensielt

 • Selv i dag med all digital teknologi er "ansiktstid" ute hos kunder viktigere enn noen gang.tidligere -  vi er ute etter ressurser som forstår hvorfor.
 • Glad i mennesker og flink til å tilpasse seg ulike miljø og mennesker.
 • Arbeidet medfører mye tid i bil i hele Oslofjordregionen, og som følge av det at det er et geografisk stort arbeidsområde, så man regne med mange lange arbeidsdager.
 • Rollene og arbeidstimer hos Visit Hvaler er frie, derfor er god selvdisiplin helt avgjørende for å lykkes, det samme med at man er "selvgående".

Fyll inn søknadsskjemaet

Navn *
Navn